Rejs som en indfødt

Boligkøbere og rockstars

IMG_7503

Min kæreste og jeg, har som så mange andre, længe været på udkig efter en bolig. Jeg ville rigtig gerne købe en lejlighed i midten af København, hvorimod min kæreste gerne ville have noget med en have, han kunne plante og arbejde lidt i.
Som I alle nok ved, er det i disse tider nærmest umuligt at finde noget til en rimelig pris. Efter søgen i lang tid fandt vi endelig i lejlighed i Valby vi begge kunne lide og kunne betale. Som en ekstra bonus for en børnefamilie som os var der en dejlig lille have med. Jeg fik altså min københavnerlejlighed i udkanten af København og min kæreste fik sin have (to fluer med ét smæk).
Lejligheden er en fin lille 3-værelses liggende på Carl Langes Vej i et hyggeligt villakvarter, som passer perfekt til os lige nu. Når familien skal udvides, må vi på jagt igen, men foreløbigt slår vi os ned her.

image1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejs som en indfødt